Ömer Eşki, ADD Bornova Şubesi Gençlik Kolları ile Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde Buluştu Ömer Eşki, ADD Bornova Şubesi Gençlik Kolları ile Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde Buluştu

Halk Ekmek büfesine giden Bornova Doğanlar Mahalle Muhtarı Eyüp Kocatepe, “Başkanımıza yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir uygulama. Vatandaşa sözünü yerine getirdi. Çok olumlu tepkiler aldık. Bölgemiz, gelir seviyesi düşük bir bölge. O yüzden böyle uygulamalar vatandaşın cebine dokunuyor. Ekonomik şartlar ortada. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

Günde 120 bin ekmek sofrada

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza Gıda Turizm A.Ş. şirketine bağlı Halk Ekmek Fabrikası, Türkiye’nin zorlu ekonomik şartlarında halka ucuz ve sağlıklı ekmek sunuyor. Her gün el değmeden üretilen 120 bin ekmek, 93 Halk Ekmek büfesi aracılığıyla yurttaşların sofralarına ulaştırılıyor. Artan girdi maliyetlerine karşın İzmir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde 210 gram beyaz ve kepekli ekmek 5 TL’den, 450 gramlık tam buğdaylı ve çavdarlı ekmek 18 TL’den, 450 gramlık glütensiz ekmek 25 TL’den, 90 gramlık 5’erli paketli hamburger ekmeği 25 TL’den, 1000 gramlık karakılçık ekmeği ise 50 TL’den satışa sunuluyor.

Editör: Haber Ekspres