Aydın’ın Germencik ilçesinde 3 aracın karıştığı kaza sonucu ağır yaralanan İlknur Araz (25), tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz pazartesi günü saat 06.00 sıralarında Aydın-İzmir Otoyolu Ömerbeyli yakınlarında gerçekleşen kaza, Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşanan üzücü bir olayı beraberinde getirdi. İzmir istikametinden seyir halinde olan Hüseyin A. (27) yönetimindeki 20 D 7180 plakalı otomobile, aynı istikamette ilerleyen Ertuğrul T. (44) yönetimindeki 09 ALA 850 plakalı araç arkadan çarptı. Ardından, İrfan T. (42) idaresindeki 48 YZ 414 plakalı TIR da 09 ALA 850 plakalı araca çarparak zincirleme bir kaza yaşanmasına neden oldu. Bu korkunç kazada, 20 D 7180 plakalı otomobil sürücüsü Hüseyin A. ile aynı araçta yolcu konumunda bulunan genç kadın İlknur Araz (25) ağır yaralandı.

Ödemiş'te Yasadışı Silah Operasyonu Ödemiş'te Yasadışı Silah Operasyonu

Yaralılar Acil Yardımla Hastaneye Sevk Edildi

Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar, hızla Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve acil müdahaleye alındı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Maalesef, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İlknur Araz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve kazadan 5 gün sonra yaşamını yitirdi. Diğer yaralı Hüseyin A.’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Editör: Nurican ALBAYRAK