Ilıcalı anlaşamadığı kanalı Show Tv ile ipleri kopardığı haberlerine açıklık getirip, "Başka kanala transfer oldum diye bir durum yok. Her sene Show TV ile toplantımız oluyor bu sene biraz sıra dışı bir durum oldu anlaşamadık. Anlaşamayınca da ipler kopmuş gibi oldu. Böyle bir durum var. Kesin bir şey diyemeyiz. Şükürler olsun ki gidebileceğimiz kanal da var. Öyle bir avantaj var. Bizim gönlümüz her zaman Show TV’de kalmaktan yana. Muhabirliğe başladığım ve içinde gelişme göstediğim başarıyı paylaştığım kanal. Hiçbir zaman ayrılmayı da düşümedim. Ayrılmam da tek bir sebep olabilirdi orada yaşanabilecek bir pürüz ancak. Show TV’nin şu anda her kanalı olabilceği gibi belli maddi sıkıntıları var belki ileride düzelebilir. Onların maddi sıkıntısıyla bizim durumuz aynı zamana denk gelince anlaşamadık" diye konuştu.

Alacağım 45 milyondan daha çok

Ilıcalı, Erçetingöz'ün "80 bölümlük alacağına karşılık 45 milyon liralık alacağın varmış" sözleri üzerine ise araya girip "Doğru değil. Daha çok var alacağım ama önemli değil. Bu tip olaylarda insanın alacağı olabilir. Baktığınız zaman belli bir tahsilat da söz konusu o kadar para da kazanışım Show Tv’den. Belli alacağım da olabilir. Buradan aman alacağım var deyip ortalığa düşmüşlüğüm yok. Benim dünyamda hiçbir zaman para ve maddiyat başrol oynamadı. Kazandığımın iki katından fazlasını teklif aldığım çok oldu. Üç dört bölüm alacağı olan yapımcılar genelde kanalı terk ederler. Şimdi bizimki ekstrem boyutlara gitti. Kendi durumumu anlatsam seni inandırmam on dakika sürer. Gelecekle ilgili belli şartlarda anlaşmam gerekiyor Show Tv ile. Alacağım yine olabilir. Beş yıldar zaten kanaldan alacaklıyım. İki türlü bakmak lazım. Alacaklıyım para da kazanıyorum Allah'a şükür. Kanalın bana bereketli ve uğurlu geldiğine inanıyorum. Bunlar olduğu için alacaklarım birikti. Ben mutsuz olsam zamanında da giderdim" dedi.

Zevkime göre birşey almayacaksam niye çalışıyorum

Ilıcalı, Erçetingöz'ün "Kanaldan alacağın olmasına karşın tekne, uçak ve arabalar alıyorsun. Bur biraz tezat değil mi?" sorusunu ise "Bu benim paramla alakam olmadığını gösteriyor. Gece 3'te toplantılar yapıp sabahlara kadar çalışıyorum. Haftada beş gün çekim yapıyoruz. Niye bu kadar çalışıyorum ki kendimi ödüllendirmem lazım. Kendi zevkime göre bir şey almayacaksam niye çalışıyorum" şeklinde yanıtladı.

Şöhretli olmanın bedeli bu

Mal varlığıyla ilgili yapılan bazı haberlerin kasıtlı yapıldığını da belirten Acun Ilıcalı "Kasıt var o işlerde kasıt derken bu gün Türkiye'de benden zengin beş bin adam vardır. Ama Acun'un parası ve arabası konuşuluyor. Şöhretli olmanın bedeli bu. Hayatımız rahat olmasın ki bazı şeylerin değerini bilelim. İyi kazanıyorum, istediğimi alıyorum Allah'a şükür. Bu basının ilgisini çekiyor. Acun'un aldığı tekne ve araba ön plana çıkıyor" diye konuştu.

20 bin çorabı niye alayım?

Ilıcalı son günlerde en çok ise 21 bin liraya 700 çorap aldığı haberlerine güldüğünü belirtip, "Bazen haberleri yapan arkadaşların hafif frene basması lazım. 20 bin çorabı niye alayım? Şehir efsanesi. Her sabah internette fotoğrafımı görüyorum. 20 çorap aldım 700 diye çıkıyor. İnternette benim resmim olunca biraz daha tıklanma artıyor. Ünlüyüm, başarılıyım, bunlara da katlanmak zorundayım. Bir gün Ercan Havalimanı'nı alıyormuşsunuz diye beni aradılar. Bunlara her gün cevap veriyorum vermezsem okuyorum" sözleriyle iddialara açıklık getirdi.

Hıza karşı zaafım var

Yıllar önce trafik kazasında anne ve babasını kaybetmesine rağmen hızlı araba kullanmasını sevdiğini de sözlerine ekleyen ünlü yapımcı "Ben de insanım hıza karşı zaafım var ancak limitler çerçevesinde kullanmaya çalışıyorum. Babam yavaş araba kullanırdı. Dedem de babam da araba çarpması sonucu vefat etti. O konuda derin yaralarım var. Ben kaderci bir insanım. Sonsuza kadar yaşayacak olanımız yok. Saçma sapan hareketler yaparak araba kullanmam. İyi araba kullanırım" diye konuştu.

Uçuk bir proje yapmak istiyorum


Acun Ilıcalı, yeni sezondaki planlarını ise "Sezona Yetenek Sizsiniz ile başlayacağız. O Ses Türkiye ile devam edeceğiz. Sonra sürpriz bir projem var. Uçuk bir şey yapmak istiyorum" sözleriyle dile getirdi.

Anıl en sevilen yarışmacıydı ama Nihat kazandı

Acun Ilıcalı Survivor yarışmasının finalinde SMS sisteminin adaletli olup olmadığı sorularına ise "O kadar mutluyum ki seyirci karar veriyor. Seyreden kimin hakettiğine karar veriyor. Seyirci her şeyi yakalıyor. Anıl en sevilen yarışmacıydı ama Nihat kazandı. Seyirci oyunlarda Nihat'ın daha başarılı olduğunu düşündü. Orada Nihat'ın annesinin sağlık durumuyla ilgisi yok. Nihat herkese sıcak yaklaşan, o iyiliğini seyirciye geçiren biri. İkisi birleşince Survivor ortaya çıkıyor. Hasan ile oyun oynadım iki gün sonra yürümeye başladım. Hasan'ı hangi kız geçebilir? Bu adaletsizlik değil mi? Survivor bir fizik, koşu yarışması ya da halter değil. Survivor ıssız bir adada bir insanın hayat mücadelesi. Çok iyi insansındır her şeyi adada sen yaparsın seyirci takdir eder tamam bu Survivor der. Zaten yarışma davranış ve performans üzerine kurulu" şeklinde cevap verdi.

Nihat Doğan, ‘sms olmasa ben birinci olurdum’ demeye getiriyor

Ilıcalı, Survivor finalinden sonra "Noter neredeydi?" şeklindeki sözleriyle kendisini eleştiren Nihat Doğan'a ise "Nihat keşke bu soruyu bize sorsaydı. Noter sms'leri alıp bize bilgi veren insan. Bunu twitter'da paylaşacağına bize sorsaydı 'Nihat noter var ve bize sonuçları veriyor' derdik. Nihat da hırslı ve kazanmayı seven bir arkadaşımız. Birinci olamamanın verdiği bir sinirle bazen şöyle şeyler söylüyor. Nihat diyor ki O sms'ler olmasaydı kazanırdım' diyor" sözleriyle yanıt verdi.

Merve’ye güzel bir ders vereceğim

Ilıcalı, Survivor'da yarışan Merve Büyüksaraç'ın adadaki yarışmacılara görevliler tarafından yemek verildiği şeklindeki açıklamalarının hatırlatılmasına ise bir hayli sinirlendi. Kimi zaman öfkelendiği gözlenen Ilıcalı, Merve Büyüksaraç'ın iddialarına "Merve bir röportajında ‘o kadar açtık ki hafızamızı kayediyoruz’ demiş. Sonra katıldığı bir programda durup dururken bir iftira vitesine taktı. Mustafa ile adada 10 hafta kalması için sözleşme yaptığımızı söyledi. Adada fazla kaldı herhalde beyni bulandı. Mustafa adada 9 hafta kaldı. Bir insanı eleştirebilirsiniz ama bize iftira atamazsınız. O zaman cevabını alırsınız. İş hukuka girdi adli olarak cevabını da alacak. Hayatında hiç ders almamış ona güzel bir ders vereceğim. Merve 7 ayrı röportaj vermiş hepsinde ‘açlıktan öldük’ demiş sonra bir programa çıkıp ‘ben aç kalmadım yemek yedik’ diyor. Neden iftira atıyor ona sormak lazım. Yalan söyleyeceksen destek alda söyle. Ben onun cahilliğine veriyorum. Bizim kurumumuzu bizim konseptimizi kimse karalayamaz. Ben manyak mıyım ki bir kişiyle 10 hafta sözleşme yapayım. İnsanlara pizza versek yarışmada oynarlar mı ? Pizzayı görünce ağlıyorlar. Onu montajda yanlış ve kötü gösterdiğimiz söylüyor. Sen kimsin? Seni niye kötü gösterelim. İyi göstersem kötü göstersem ne olur? Bizim yarışmada o kadar yarışmacının emeği var. Adam bir mücadele veriyor" şeklindeki sert sözleriyle yanıt verdi. (Milliyet)