12. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri adayları açıklandı 12. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri adayları açıklandı

Maraton İzmir Avek 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda kazananlar belli oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği iş birliği ile düzenlenen yarışmada 68 fotoğrafçı 327 fotoğrafla yarıştı.

40 fotoğraf ödül ve sergilemeye değer görüldü. Dr. Ahmet İmançer, Hakan Orhunbilge, Hüseyin Egeli, Mehmet Yasa, Seda Şengök, Selçuk Kayan ve Seray Ak’tan oluşan jüri üyeleri 3 Mayıs günü yaptıkları değerlendirme sonucunda 40 fotoğrafı seçti.

Yarışmanın birincisi Murat Altıncan, ikincisi Erkan Çamlılar, üçüncüsü ise Murat Yılmaz oldu. Mansiyon ödüllerini ise Hacı Emre Polat ve Hasan Uçar kazandı.

Ödül töreni 19 Mayıs’ta. Ana teması “Maraton İzmir” olan yarışmanın ödül töreni ve sergisi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılacak.

Sergilenecek fotoğraflar 19 Mayıs’tan itibaren https://sonuc.tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma-sonuc/sonuc/maraton-izmir-avek-4-ulusal-fotograf-yarismasi-tr adresinden görülebilecek.

Maraton İzmir Avek 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması ile İzmir’in maraton sporuna ve kent yaşamına bakış açıları ortaya kondu. Yarışma, fotoğraf sanatının gelişmesine ve İzmir’in tanıtımına katkı sağladı.

Editör: Emir Çetintaş