Hastane bahçesine kurulan renkli eğlence parkı, çocukların neşeli sesleriyle dolup taştı. Hastane personelinin çocukları ve Sevgi Evleri'ndeki minikler, oyunlar oynayarak, dans ederek ve birbirleriyle vakit geçirerek keyifli anlar yaşadılar.

İZDEDA halk konut hakkında açıklama yayınladı! İZDEDA halk konut hakkında açıklama yayınladı!

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve gelişmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını vurguladı. Kubba, "Çocuklarımızın mutluluğu ve gelecekleri bizim için çok değerli. Bu tür etkinliklerle onların yanında olmak ve umutlarını canlı tutmak, en büyük misyonlarımızdan biridir." dedi.

Etkinlik boyunca çocuklar, eğlenceli oyunlar oynayarak, yüzlerine neşeyle dolan birer masal kahramanına dönüştüler. Sıcakkanlı hastane personeli de çocuklarla birlikte vakit geçirerek, onların mutluluğuna ortak oldu. Bu etkinlik, çocukların sosyal etkileşimlerini artırarak, duygusal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağladı.

Medical Point Hastanesi, toplumsal sorumluluklarının bilinciyle, çocukların sağlıklı ve mutlu bir çocukluk geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği bu etkinlikle, geleceğin umut vaat eden bireylerine destek olmaya devam ediyor.

3Cd8A44C 1Db5 46Dc 9C33 18572836Dce6

Editör: Sude Kula