Medical Point Hastaneler Grubu Ödülün Sahibi Oldu

Medical Point Hastaneler Grubu, İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi ile 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri' araştırmasında ödül kazandı. Great Place To Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırmada, 1000'in üzerinde çalışana sahip 18 şirket arasında 7. sırada yer aldı. Bu başarıyla ödül alan tek hastane unvanını da elde etti.

Teşekkür ve Gurur

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, başarının ardındaki emekleri vurgulayarak, "Gecesini gündüzüne katarak büyük emek veren takım arkadaşlarımla gurur duyuyor, markamızın ödül alan tek hastane olmasının kıvancını yaşıyorum" dedi. Kubba, başarılarını sadece çalışanların azmi ve çabalarıyla elde edebileceklerini belirtti.

Denizli hazır giyim sektörü dijitalleşme yolunda Denizli hazır giyim sektörü dijitalleşme yolunda

Aile Ortamında Çalışmak

Kubba'nın ifadelerine göre, Medical Point ekibi zor zamanlarda dahi gece gündüz demeden çalışarak başarıyı yakaladı. Kubba, çalışanların sadece iş arkadaşları değil, aynı zamanda bir aile üyesi gibi davrandığını ve işe ve değerlere sahip çıktığını dile getirdi. Bu değerlerin, Medical Point'i 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri' listesinde yer almaya layık gördüğünü belirtti ve ekibine teşekkür etti.

Editör: Nurican ALBAYRAK