Başkan Doğan, Alzheimer teşhisi konulan büyüklerin Anneler Günü'nü kutlayarak hediye verdi ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükler de Başkan Doğan'a ilgi ve sevgilerini göstererek bu özel günün mutluluğunu yaşadılar.

Başkan Duman | “Makamımız Buca’mızın güzel sokakları” Başkan Duman | “Makamımız Buca’mızın güzel sokakları”

Etkinliğe Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği korosu da renk kattı. Büyüklerin coşkusuna ortak olan korodan Nergis Şenocak, Başkan Doğan'a çiçek takdim etti.

Alzhei̇mer Yaşam Merkezi̇’ndeki̇ Büyükleri̇n Anneler Günü Kutlandi (2)

Başkan Doğan yaptığı konuşmada: "Büyüklerimizle birlikte Anneler Günü'nü ve tüm özel günleri kutlamanın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Anneler Günü'nde de siz değerli büyüklerimizi zaten hiç unutmuyoruz, her zaman kalbimizdesiniz. Alzheimer Yaşam Merkezi bizim için bir iş değil tamamen bir gönüllülük olayı aslında. Bizler her daim siz değerli büyüklerimizin yanındayız. Bizi büyüten, emek veren ve bu günlere getiren büyüklerimizin bir kez daha ellerinden öpüyorum. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Merkezefendi Belediyesi, Alzheimer Yaşam Merkezi'nde kalan büyüklerin her zaman yanında olarak onların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine katkıda bulunuyor.

Editör: Emir Çetintaş