MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla önemli bir mesaj yayınladı. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır. Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır. Herkes aklını başına almalı, rüzgar ektiği müddetçe fırtına biçeceğini unutmamalıdır" ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli, Van’da DEM Parti adayına belediye başkanlığı mazbatasının verilmesini ise "skandal ve yanlış" olarak nitelendirdi.

Bahçeli'nin yayınladığı bayram mesajında iç ve dış politikadaki gelişmelere de yer verildi.

Ekran Görüntüsü 2024 04 10 022811

"Abdullah Zeydan'a Mazbata Verilmesi Skandal!"

Van'da, DEM Parti adayı Abdullah Zeydan ile ilgili yaşanan 'mazbata krizi'ne değinen Bahçeli "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır" ifadelerini kullandı.

"Herkes Aklını Başına Almalı!"

Açıklamasında "Sokakların hak arama yeri olmadığı, şiddet ve zor kullanarak olmayan bir hakkın alınamayacağı iyi bilinmelidir" diyen Bahçeli devamında "Devlet ile milleti karşı karşıya getirme sinsilikleri, bilahare devleti kötü gösterme niyetleri bilhassa 31 Mart seçimlerinden sonra hızlanmıştır ki, buna tahammül etmek ve görmezden gelmek milli iflasa çanak tutmak demektir.

İsrail Gazze düşene kadar durmayacak! İsrail Gazze düşene kadar durmayacak!

Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır. Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır. Herkes aklını başına almalı, rüzgar ektiği müddetçe fırtına biçeceğini unutmamalıdır. Türkiye demokratik olgunluğu, tarihsel ve kültürel müktesebatı, birlik ve kardeşlik duygularıyla istikbalin huzur, istikrar, kudret, refah ve güvenlik timsali olarak sivrilecektir" ifadelerini kullandı. (HALK TV)

Editör: Nurican ALBAYRAK