On-chain analiz platformu Lookonchain'den gelen verilere göre, bu "balina" yatırımcı, Avalanche (AVAX), Fetch.ai (FET), TheGraph (GRT), Polygon (MATIC), Optimism (OP), Render (RNDR), Polkadot (DOT), Fantom (FTM), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Pendle (PENDLE), Gala (GALA), GHSST, Aevo (AEVO), dYdX (DYDX) ve Pepe (PEPE) gibi popüler altcoinleri tercih etti.

Yatırımcı, bu altcoinlere:

Avalanche (AVAX): 1,86 milyon dolar

Fetch.ai (FET): 1,45 milyon dolar

TheGraph (GRT): 1,44 milyon dolar

Polygon (MATIC): 1,14 milyon dolar

Optimism (OP): 1,29 milyon dolar

Render (RNDR): 1,26 milyon dolar

Polkadot (DOT): 1,23 milyon dolar

Fantom (FTM): 1,15 milyon dolar

Chainlink (LINK): 993 bin dolar

Dogecoin (DOGE): 851 bin dolar

Pendle (PENDLE): 790 bin dolar

Gala (GALA): 740 bin dolar

GHST: 720 bin dolar

Bittensor (TAO) Binance'de! Fiyat %10 Fırladı, İşte Bilmeniz Gerekenler Bittensor (TAO) Binance'de! Fiyat %10 Fırladı, İşte Bilmeniz Gerekenler

Aevo (AEVO): 690 bin dolar

dYdX (DYDX): 680 bin dolar

Pepe (PEPE): 640 bin dolar

yatırım yaptı.

Balinanın bu agresif alım tavrı, piyasalarda yükseliş trendinin devam edeceğine dair güçlü bir inanç göstergesi olarak yorumlanıyor. Yatırımcının hangi kriterlere göre bu altcoinleri seçtiği ve önümüzdeki dönemde piyasada nasıl bir hareketlilik sergileyeceği merak konusu.

Bu gelişme, altcoin yatırımcıları için önemli bir sinyal olabilir. Bitcoin'in fiyat hareketlerine bağlı olarak dalgalanmalar yaşayan altcoin piyasası, bu yatırımla birlikte yeni bir ivme kazanabilir. Yatırımcılar, balinanın tercihlerini göz önünde bulundurarak kendi yatırım stratejilerini belirleyebilirler.

Editör: Haber Ekspres