Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında deplasmanda Gireunspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 63’e yükselten Göztepe, en yakın rakibiyle arasındaki 8 puanlık farkı korudu ve şampiyonluk periyodunu Gençlerbirliği maçına taşıdı. 28 Nisan Pazar günü evinde Gençlerbirliği ile Süper Lig için karşı karşıya gelecek Göztepe, Gürsel Aksel Stadı ise tarihi günlerinden birini yaşamaya hazırlanıyor. Bu maçı kazandığı takdirde İzmir ekibi, kalan iki karşılaşmaya prestij için çıkıp, kupayı da evindeki bu sezonun son karşılaşması olan Bodrum FK müsabakasında almayı hedefliyor. Gençlerbirliği'ni yenmesi halinde rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın Süper Lig biletini resmen cebine koyacak sarı-kırmızılılarda stadyumda boş koltuk kalmayacak. Bu kez de kendi evinde şampiyonluk sevinci yaşamak adına seferber olan Göz-Göz, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Stadı tamamen doldurması beklenen sarı-kırmızılı taraftarların takımına etkili bir atmosfer yaratması bekleniyor. Futbolseverlerin koreografi hazırlığında bulunduğu ve statta büyük bir görsel şov düzenleyeceği kaydedildi. 

Gürsel Aksel'de büyükler şampiyon olmuştu

26 Ocak 2020 tarihinde Göztepe'nin Beşiktaş ile oynadığı maçla açılan Gürsel Aksel Stadı, 3 puan alması halinde ilk kez İzmir temsilcisinin şampiyonluğuna şahit olacak. Daha önce Gürsel Aksel Stadı'nda Beşiktaş, 2020-2021 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu ilan ederken, Fenerbahçe de geçen sezon Medipol Başakşehir'i geçerek Türkiye Kupası sevinci yaşamıştı. 

Ümit Akdağ kendini affettirdi

İsmail Köybaşı’nın sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmasının ardından sol bek mevkine geçen stoper orjinli Ümit Akdağ, bu süreçte gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi oldu. Ligde son olarak oynanan Giresunspor maçındaki performansıyla övgü toplayan 20 yaşındaki oyuncu, savunmasının yanı sıra hücuma verdiği katkıyla da galibiyette önemli bir rol oynadı. Etkili oyunun yanında 68. dakikada sahneye çıkan genç oyuncu, güzel de bir gole imza attı.

Eşleşmeler Belli Oldu | İşte Ege Takımlarının Rakipleri Eşleşmeler Belli Oldu | İşte Ege Takımlarının Rakipleri

Editör: Sude Kula