İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, görevi Meral Akşener'den devraldı. Genel başkan olarak İYİ Parti meclisinde konuşan Dervişoğlu kritik açıklamalarda bulundu.

"Türklerin ihtiyaçlarına göre değil"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Partinin devletleştiği, devletin de partileştiği düzendeki mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Ülke gündemine dayatılan anayasa tartışmaları sayın Erdoğan'ın kurtulma çabalarına hizmet eder. Türk milletinin ihtiyaçlarına göre değildir. Ölene kadar cumhurbaşkanı olmasına dair bir gaflettir. Emekli ek hesaptan harcama yaparken gençlerimiz kaçmak isterken anayasa değişikliği diyorlar.” ifadelerini kullanırken “Bu ekmek bulamıyorsanız anayasa yiyin demektir” çıkışında bulundu.

Gelecek Partisi'nde şok istifa! Onur Sivaslı görevi bıraktı Gelecek Partisi'nde şok istifa! Onur Sivaslı görevi bıraktı

"Millet bizi çağırıyor"

"Dün olduğu gibi bugün de sizlerleyim." diyen Dervişoğlu, "Gelin haklıya hakkını beraber teslim edelim. Millet bizi çağrıyor. Kollarımız milletimize sonuna kadar açıktır. Kurulduğumuz ilk günden beri gelen soruları tekrar hatırlatayım. İYİ Parti milliyetçidir. Aziz Türk milletini meydana getiren her bireyin kalkınması bizim önceliğimizdir. İYİ Parti mukaddesatçıdır. Tüm milli ve manevi değerleri gözetir. İYİ Parti hürriyetçidir." ifadelerini kullandı

Editör: Kafkas Kaya