Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan "19 Mayıs Futbol Turnuvası", 14-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Turnuvaya katılmak isteyen takımların başvuruları, 13 Mayıs Pazartesi gününe kadar kabul edilecek. Turnuva, Narlıdere Belediyesi Ali Artuner Stadı'nda düzenlenecek müsabakalarla renklenecek. İlk kez düzenlenen bu turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller sunulacak.

19 Mayıs özel futbol turnuvası için heyecan dorukta. Turnuvanın kura çekimi ise 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, gençleri bu özel etkinliğe davet ederek, "Atatürk'ün bize emanet ettiği gençlik ve spor bayramını en güzel şekilde kutlamak için futbol turnuvamıza tüm gençleri bekliyoruz. Bu turnuva, gençlerimizin ruhunu ve enerjisini yansıtacak nitelikte olacak. Katılımcı takımlara şimdiden başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Cemil Tugay | İzmir daha güzel günler görecek Cemil Tugay | İzmir daha güzel günler görecek

Başkan Uzun, sporun gençler için önemine vurgu yaparak, Narlıdere'nin gençlere yönelik yeni projelerle dolu bir geleceğe hazırlandığını belirtti. "Gençlerimizin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla Narlıdere'ye modern spor tesisleri kazandıracağız. Ayrıca, gençlik merkezleri ve kültürel alanlar oluşturarak gençlerimizin sanat ve sporla iç içe bir yaşam sürmelerini sağlayacağız." dedi.

Detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için ise 0 531 228 68 07 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Turnuva Yatay

Editör: Sedef Didem Ezme