Daha önce birlikte çalıştığı Eşki’ye hitaben "Kardeşim, arkadaşım" diyen Atila, Bornova'da başarılı bir 5 yıl geçeceğine olan inancını dile getirdi. Önceki belediye başkanlarının izlerini takip ederek çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Eşki ise, "Öncülük ettiğiniz olumlu çalışmaları devam ettireceğim" dedi.

Geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'yi makamında ziyaret etti ve başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Atila Bornova'ya "Evimiz" olarak nitelendirdiği bölgeye yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Atila, Eşki'nin görev süresince başarılı işlere imza atacağına olan inancını dile getirirken, sahada vatandaşlarla iç içe olmanın önemini vurguladı ve siyasetçinin bu şekilde daha dinamik kalabileceğini belirtti.

İzmirli gençler için müjdeli haber! İzmirli gençler için müjdeli haber!

Bornova'ya hizmetlerinden dolayı Olgun Atila'ya teşekkür eden Başkan Eşki, önceki başkanların çalışmalarını takip ederek kurumsallık ve hizmette devamlılığı sağlayacağını belirtti. Eşki, özellikle Olgun Atila'nın hayata geçirdiği Dost Marketler projesini geliştirerek devam ettireceğini ve yeni şubeler ekleyerek hizmete sunacaklarını ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN