Henüz ilk periyottan Tofaş potasına üçlük yağdıran Kaf-Kaf, maç boyunca 18 üçlük isabeti bularak yüzde 56.2'lik oran yakaladı. Yeşil-kırmızılıların yabancıları Hilliard 9'da 6 üçlük isabetiyle 25 sayı, Martin 6'da 4 isabetle 19 sayı, McCollum yine 6'da 4 üçlük isabetiyle 16 sayı, Vitto Brown da 3'te 2 isabetle 14 sayı üretti. İlk yarının son iki maçı öncesinde çıkışını sürdüren Karşıyaka, evinde bu sezon ligde ve Avrupa'da çıktığı 10'uncu karşılaşmayı da kazandı.

Son Dakika | Fatih Terim Yunan takımından neden istifa etti? Son Dakika | Fatih Terim Yunan takımından neden istifa etti?

Bu tempoyla kazanamayacakları maç olmadığını söyleyen başantrenör Ufuk Sarıca, "Bütün takımı kutluyorum. Çok zor, yoğun 3 deplasmanlı bir haftanın sonunda kazanmak, hele böyle tempolu, yüksek skorlu kazanmak önemli. Biz zaten topu paylaşıyoruz. Bizim derdimiz ve kritik zamanlara gelen sıkıntımız öne geçtikten sonra o tempoyu koruyamamak. Bu tempoyu her güne yayarsak kazanamayacağımız maç olmayacak. Bunun devamı için çalışacağız. Bütün taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Kaynak: DHA