Ayrılması gündemdeydi | Göztepe talip oldu Ayrılması gündemdeydi | Göztepe talip oldu

TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor, Zonguldak Kömürspor'u yenerek ligde kalmayı garantiledi. Ancak, futbolcuların kulüp yönetimine karşı aldığı flaş bir karar gündemi salladı. Yeşil-beyazlı futbolcular, yazılı bir açıklama yaparak kulüp yönetimini hedef aldı ve verilen sözlerin tutulmaması durumunda Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldıklarını duyurdu.

“MAÇ PRİMİ ÖDENMEDİ”

Yapılan açıklamada, yönetim tarafından verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çekilerek, "Alın terimizle sorunlarımızı lig sonuna kadar halı altına süpürerek takımımızı ligde bıraktık. Aylardır söz verilen peşinat ve maç başı ödemeleri içeride olmasına rağmen bu zamana dek hiçbir açıklama yapılmadı. Son olarak kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhatap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır" ifadelerine yer verildi.

“MAÇA ÇIKMAMA KARARI ALDIK”

Oyuncular, ödemelerin seçim sonrasında yapılacağı sözünün verildiğini ancak bu sözün de tutulmadığını belirttiler. Ayrıca, futbolcuların mağdur edildiği vurgulanarak, "Gurur ve şerefimizle ligde bıraktığımız Serik Belediyespor futbolcuları olarak mağdur edildik. Verilen sözler tutulmadığı takdirde cumartesi günü oynanacak Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldığımızı bildiririz" denildi.

Serik Belediyespor'un geleceği ve oyuncuların hakları konusunda yaşanan bu gelişme, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Editör: Adnan Karabulut