Festival, bölgenin en önemli etkinliklerinden biri olarak her yıl büyük ilgi görüyor ve ziyaretçileri mis kokulu çiçeklerle dolu stantlarla buluşturuyor.

İzmir'de çocuklar doğayla buluştu! İzmir'de çocuklar doğayla buluştu!

Festivalde, birbirinden renkli stantlar arasında dolaşan ziyaretçiler, görsel bir şölenin tadını çıkardılar. Çiçeklerin güzelliğiyle süslenen stantlar, ziyaretçilere keyifli bir alışveriş deneyimi sunarken, festival alanı rengârenk çiçeklerle adeta cümbüşe dönüştü.

Festivalin ikinci gününde, şehir stadyumunda sahne alan ünlü müzik grubu Sakiler, müzikseverlere unutulmaz bir konser sundu.

Sakiler'in enerjik performansıyla coşan izleyiciler, gecenin tadını doyasıya çıkardılar. Üçüncü gün ise sahneye Türk pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici çıktı. Derici, güçlü sesi ve etkileyici performansıyla izleyicileri büyüleyerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Başkan Sakarsu’dan teşekkür mesajı

Festival sonrası bir mesaj yayınlayan Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu “Kıymetli hemşehrilerim; Bu sene  25. kez düzenlediğimiz Bayındır Uluslararası Çiçek Festivalimizi dolu dolu geçen dört günün ardından, sizlerin değerli katılımıyla gerçekleştirdik. Başta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, Kaymakamlığımıza, İzmir Büyükşehir Belediyemize, güvenlik güçlerimize, tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, tüm çiçek üreticilerimize, esnafımıza ve tüm hemşehrilerime minnettarlığımı sunuyor, Çiçek Festivalimizi ziyaret eden ve değer katan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. 26. Festivalimizde buluşmak üzere...” İfadelerini kullandı.

Çiçeklerle süslenen festivalden renkli anlar…

Editör: Sedef Didem Ezme