Projenin ilk ayağında aşure günü bir araya gelindi ve birlikte aşure dağıtımı yapıldı. Bu anlamlı buluşma, paylaşmanın önemini bir kez daha vurguladı.

İkinci aşamada ise 10 Kasım'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına lokma dağıtımı gerçekleştirildi. Bu etkinlik, birlik ve beraberliğin simgesi olan lokma dağıtımıyla, Türk milletinin Cumhuriyetinin Kurucusu'na olan bağlılığını gösterdi.

Son olarak Ege Üniversitesi Hastanesi bahçesinde hasta yakınlarına ve çalışanlara akşam saatinde çorba dağıtımı yapıldı. Bu etkinlik, toplumun ihtiyaç duyduğu her an dayanışma ve yardımlaşmanın önemini hatırlatarak, insanlar arasında güçlü bağlar kurulmasına katkı sağladı.

Polis tayinleri heyecanla bekleniyor! EGM'nin duyurusu ne zaman yapılacak? Polis tayinleri heyecanla bekleniyor! EGM'nin duyurusu ne zaman yapılacak?

Rota Gurme Hobi Grubu Başkanı Mehmet Sergen Becerik, kulüplerinin geleneği olan toplum hizmetleri projelerini gelecek nesillere aktarmayı istediklerini belirterek: "Bu vesileyle bütün dostluk yoluyla hizmet anlayışı ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Aşure, Lokma ve Çorba hayrı düzenledik. Her geçen yıl daha fazla kişiye ulaşmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Umarım bundan sonraki yıllarda yapacağımız hayır yemeklerine katılım bugünden daha fazla olur ve daha fazla kişinin kulüplerimize gelmesini sağlarız. 'Dostluk Sofrası' projemiz inşallah güzelliklere ve beraberliğimize vesile olacaktır. Ayrıca davetimizi kırmayarak projemize destek olan bütün kulüp başkanlarıma, dostlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Rotaractlar'ın bu anlamlı projesi, zor günlerden geçen insanlarımıza umut ve dayanışma mesajı verdi. Proje, toplumda farkındalık yaratmayı ve insanları yardımlaşmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

Editör: Emir Çetintaş