Birçok kadının tutkusu olan makyajlar ve kozmetik ürünlerinin kullanımı, içerdiği kimyasallar nedeni ile sorunlara neden olmaktadır. Bu konuda Doğal Kozmetik ürünleri kullanımını birçok kadın tercih etmektedir. Bu konuda en geniş doğal kozmetik ürünlerini Exponatura Fuarı’nda bulabilirsiniz. 3-6 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak fuarda doğal ürünlerin tanıtımları yapılacaktır.

Doğal Ürünler Fuarı

Günümüzde sağlıklı yaşamak konusunda birçok insan beslenme, temizlik ve kişisel bakım konularında Doğal Ürünler kullanmak istemektedir.

·        Bu konuda doğal ürünlere ulaşmak bazı zamanlarda zor olabilmektedir.

·        Bu kapsamda doğal ürünlerin tanıtımının yapılması ve ürün çeşitlerinde haberdar olunması için Exponatura Fuarı düzenlenmektedir.

·        Fuarda çok sayıda firma ve marka doğal ürünlerini tanıtmaktadır.

En Güzel Fuarlar 2016 Yılında

Bu fuara katılım yaparak doğal ürünler konusunda çok sayıda seçenek ve yeni ürünler görebilirsiniz. Bu sayede de doğal yaşam konusunda önemli adım atabilirsiniz. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, Fuarlar 2016 yılındaki en etkili ve yüksek katılımlı fuarlardan birisi olacaktır. Detaylı bilgileri exponatura.net adresindeki internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi