Türkiye Kulüpler Şampiyonası İzmir İl Yöre Satranç Turnuvası, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Ege Perla'da düzenlenecek.

Zeka ve Strateji Dolu Bir Program

Bu heyecan verici turnuva, satranç meraklılarını zeka ve strateji dolu bir programda bir araya getiriyor. Katılımcılar, unutulmaz anlar yaşayacakları bu turnuvada rekabet etme fırsatı bulacaklar.

Ödüllerle Dolu Bir Turnuva

Ege Perla, turnuvaya katılan her takımın kazananlarına özel ödüller sunacak. İlk üç takıma para ödülleri, sürpriz hediyeler ve madalyalar verilecek. Birinci takım 7.000 TL, ikinci takım 5.000 TL ve üçüncü takım ise 3.000 TL değerindeki param kartlarını kazanma şansını elde edecek.

Kayıt ve Detaylı Bilgi

Turnuvaya katılmak isteyenler, kayıt ve detaylı bilgi için Ege Perla'ya başvurabilecekler. Güncel etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak içinse Ege Perla web sitesini ziyaret edebilirler. Ayrıca, mobil uygulama, kampanya noktası ve sosyal medya hesapları da detaylı bilgiye erişmek için kullanılabilir.

Türkiye'nin İlk E-İhracat Heyeti Çin'de Pazaryerleriyle Buluştu! Türkiye'nin İlk E-İhracat Heyeti Çin'de Pazaryerleriyle Buluştu!

Rekabet ve Dostluk

İzmir'in satranç tutkunları için heyecanla beklenen bu etkinlik, rekabetin yanı sıra dostluğun da ön planda olduğu keyifli anlara ev sahipliği yapacak. İzmir'in satrança gönül verenleri, bu muhteşem etkinliği kaçırmamak için hazırlıklarını şimdiden yapabilirler.

Editör: Nurican ALBAYRAK