Cumhurbaşkanı Erdoğan İbrahim Reisi için mesaj yayınladı Cumhurbaşkanı Erdoğan İbrahim Reisi için mesaj yayınladı

Ankete göre, ekonomik zorluklar, hayat pahalılığı, emeklilerin yaşadığı sıkıntılar ve artan kira fiyatları gibi ekonomi başlığı altındaki zamlar, seçmenin en önemli endişe kaynağı olarak öne çıktı. Bununla birlikte, AK Parti'nin halkla bağlarının zayıfladığı ve toplumun beklentilerine cevap veremediği düşüncesi de önemli bir faktör olarak belirlendi.

Parti içinden gelen raporlar ve yapılan değerlendirmeler, AK Parti'nin yeniden halkla buluşması ve vatandaşın beklentilerine daha iyi cevap verebilmesi için yeni bir yol haritası çizme gerekliliğini ortaya koydu. Bu doğrultuda, SETA'nın yürüttüğü çalışmaların yanı sıra teşkilatlar ve milletvekillerinden gelen öneriler de dikkate alınıyor. Parti yönetimi, vatandaşın taleplerini net bir şekilde anlayarak yeni politikalar ve programlar geliştirmeyi hedefliyor.

AK Parti kaynakları, seçmen tabanındaki oy kayıplarının hala devam ettiğini ve CHP'nin birinci parti olarak öne çıktığını belirtti. Bu durumun parti içinde değişim beklentilerini artırdığı ifade ediliyor. İstişare toplantılarında ve Strateji Kurulu'nda, sadece kişilerin değil, politikaların da değişmesi gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, diğer partilere giden oyların kalıcı olmaması için radikal adımlar atılması gerektiği üzerinde duruluyor.

.

Editör: Sedef Didem Ezme