Kemal Ceyhan ve Arzu Çelik'in öncülüğünde başlatılan Şeker Tadında Project, son yılların en etkileyici iyilik hareketlerinden biri haline geldi. Bu proje, deprem mağduru çocuklara umut ve sevinç getirerek onların yüzlerinde tebessüm oluşturuyor.

İyilik Hareketinin İzleri: Binlerce Çocuğa Ulaşma Başarısı

2020 yılında gönüllüler tarafından başlatılan Şeker Tadında Project, bugüne kadar ülkenin dört bir yanındaki binlerce çocuğa dokundu. Eğitim, sağlık ve diğer birçok alanda çocuklara destek sunan bu proje, son olarak depremden en çok etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerindeki çocuklarla buluştu.

Şeker Tadında Project 1 (1)

Deprem Mağduru Çocuklara Bayram Günü Hediyesi

Şeker Tadında Project ekibi, 23 Nisan haftasında depremzedelerle buluşarak onlara ikinci bir bayram yaşattı. Gaziantep'in Nurdağı ilçesine yapılan ziyarette, Bagbaşı Köyü'nde çocuklar unutulmaz anlar yaşadılar. Müzik eşliğinde eğlenen ve hediyelerle mutlu olan çocuklar, palyaço eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi ve patlamış mısır ve dondurma ikramıyla neşeli anlar yaşadılar.

Farelere dair yeni bir özellik keşfedildi! Farelere dair yeni bir özellik keşfedildi!

Gönüllülerin Amacı: Çocuklara Umut Olmak

Şeker Tadında Project'in kurucuları Kemal Ceyhan ve Arzu Çelik, projenin amacının yetim ve öksüz çocuklara umut ışığı olmak olduğunu belirtiyorlar. Her bir çocuğun geleceğin en değerli mirası olduğunu vurgulayan Ceyhan ve Çelik, ekibin ellerinden geleni yaparak çocuklara destek olmaya çalıştıklarını ifade ediyorlar.

Şeker Tadında Project 2 (1)

Geleceğe Yönelik Beklentiler: Yardımların Devamı Bekleniyor

Şeker Tadında Project, gelecekte de çocuklara yardım etmeye ve onların yüzlerindeki gülümsemeyi artırmaya devam etmeyi planlıyor. Kemal Ceyhan ve Arzu Çelik, projeye destek olmak isteyen herkesi bu iyilik hareketine katılmaya davet ediyorlar.

Editör: Egemen Sayın