İki ismin menajerleri de olayla ilgileri olmadığını ve yaşananları ertesi gün öğrendiklerini açıkladı. Nazif Şahin Karpuz'un Habertürk'teki haberine göre; Mert Demir, Beşiktaş'taki bir otelde sahne aldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile buluşmak üzere Fatih'teki bir mekâna gitti.

Ancak çıkışta çifti görüntülemek isteyen gazeteciler saldırıya uğradı. Haberde mekândan çıkan bir kişinin hakaret ederek; "Basın gidin buradan" diyerek gazetecileri göndermeye çalıştığı belirtiliyor. Aynı kişinin, önce gazetecilere tekme - tokat saldırdığı ardından da çevredeki evlere seslenip destek istediği ifade ediliyor. Bunun üzerine evlerin birinden çıkan bir adamla birlikte gazetecilere hakarette bulunup, fiziksel saldırıya devam ettiği biliniyor.

Sinekle mücadele! Evinizde bunları yaparsanız sineklerden kurtulabilirsiniz Sinekle mücadele! Evinizde bunları yaparsanız sineklerden kurtulabilirsiniz

Ekran Görüntüsü 2024 05 04 124206

Aynı kişiler, gitmek isteyen gazetecilerin araçlarına tekme ve yumruklarla zarar verdi. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in menajerleri, konuyla ilgili açıklama yaptı. Serenay Sarıkaya'nın menajeri, dün gece yaşanan ve basına yansıyan olayla ilgili sanatçının konuya dair haberinin ve ilgisinin olmadığını, yaşanan olayla ilgili üzüntü duyduklarını ve şiddetin her türlüsüne karşı durduklarını bildirdi.

Mert Demir'in menajeri ise, dün gece yaşanan olayı sanatçı ve ekibi olarak olayın ertesi günü üzülerek öğrendiklerini belirtti. İlgilerinin olmadığı ve kendileri dışında gerçekleşen bu olayın yaşanmasından, basının haber alma hakkına müdahale edilmesinden ve her türlüsüne karşı oldukları şiddetin kullanılmasından dolayı çok üzgün olduklarını ifade etti. Muhabir ve kameraman arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini söyledi.

Editör: Nisan Güçlü