SETBİR'in genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı, sektördeki önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda sektörün geleceği ve gelişimi masaya yatırıldı. Feyhan Yaşar, toplantıda SETBİR'in önemine vurgu yaparak, sadece sanayicilerin değil, süt çiftçilerinin, et ve yem üreticilerinin, tüketicilerin haklarının korunması ve adil rekabet ortamının oluşturulması için çalıştıklarını belirtti. Tarıma dayalı sanayinin dünya ve Türkiye için vazgeçilmez olduğunu söyleyen Yaşar, sektörün dijitalleşme ve ihracat gibi konularda daha etkin olması gerektiğini vurguladı.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE ODAKLANMA”

SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı İsa Coşkun da toplantıda sektörün geçmişine ve geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Coşkun, SETBİR'in süt ve et sektörlerinin gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini belirterek, tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerinin stratejik önemine dikkat çekti. Sektörün ortak sorunlarının çözümü ve gelecek nesillere sağlıklı gıda temini için çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye'den 2 üniversite dünyanın en başarılı genç üniversiteleri arasında! Türkiye'den 2 üniversite dünyanın en başarılı genç üniversiteleri arasında!

Toplantıda sektörün önündeki zorluklar ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişi yapılırken, SETBİR'in sektörün gelişimi ve sürdürülebilirliği için kararlılıkla çalışmaya devam edeceği vurgulandı.

Editör: Adnan Karabulut