Fuar, İZFAŞ ve ED Fuarcılık işbirliğiyle 1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fuarİzmir'de düzenlenecek. Setur Marinaları, bu önemli etkinlikte ziyaretçilerini B Salonu'ndaki 304 numaralı standında ağırlayacak.

Setur Marinaları, Türkiye'nin farklı bölgelerinde bulunan 10 marina ve 1 karapark alanı ile denizcilik sektöründe öncü konumda bulunuyor. Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike ve Antalya marinalarıyla hizmet veren Setur, ayrıca Muğla Ören'de bulunan Rib & Refit Park'ta da karada kışlama, bakım ve onarım hizmetleri sunuyor.

Ören Rib & Refit Park'ta yapılan yeni yatırımlarla, 2023 yazından bu yana teknelerin karada bakımı ve onarımı daha da geliştiriliyor. 240 ton kapasiteli yeni amfibi liftin devreye alınmasıyla, 50 metreye kadar olan tekneler artık karaya çekilebilecek. Ayrıca, Setur Marinaları'nın karapark hizmetlerindeki amfibi lifti, eni 12 metreye kadar olan katamaran teknelerin de hizmet almasını sağlıyor.

Setur Marinaları, dijital çağa uyum sağlayacak teknolojik yatırımlarını da sürdürüyor. Akıllı marina yönetim sistemleri, online rezervasyon platformları ve mobil uygulamalar gibi yeni nesil dijital çözümleri tesislerine entegre eden Setur, denizcilere daha kullanıcı dostu ve pratik bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Sokaklar Karnaval Alanına Çevrildi Sokaklar Karnaval Alanına Çevrildi

Kaynak: AA