22:30 GENEL

Sanatçı Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses Türkiye’nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor” ifadelerini kullanmasının ardından İzmir ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki geldi.

22:00 YEREL YÖNETİMLER

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlatılan yabani ot biçme ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

21:30 BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde, CHP'nin 75 yıl aradan sonra kazandığı seçimlerin ardından ortaya çıkan borç krizi şaşkınlık yarattı.

21:00 GENEL

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Teos Yat Limanı’nın genişletilmesi halinde yaşanacak felaketlere dikkat çekti. Sığacık’ın tamamen yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalabileceğini söyledi

19:25 ASAYİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, 22-25 Nisan tarihleri arasında aranan şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon başlattı.

19:15 ASAYİŞ

Eskihisar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 41 AHP 408 plakalı Peugeot marka otomobilin sürücüsü Enes T.T., aracın su birikintisine girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

18:50 GENEL

Kenya’nın güneyini etkisi altına alan aşırı yağışlar ülkenin batısındaki Old Kijabe Barajı’nın çökmesine neden oldu. Barajın çökmesi sonucu oluşan sel evlere ve yollara zarar verirken en az 42 kişi de sel nedeniyle yaşamını yitirdi.

18:45 GENEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre haftaya şiddetli sağanak yağışlar ülke genelini etkisi altına alacak.

18:35 TEKNO EKSPRES

Son dönemde "TikTok Türkiye'de yasaklandı mı?", "TikTok yasak mı?", "TikTok Türkiye'de yasak mı?" gibi sorular merak konusu oldu. İşte detaylar...

18:20 ASAYİŞ

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Gümüş köyünde trajik bir olay meydana geldi.