Son olarak 23 Mayıs 2013'te Konyaspor ile oynanan 1'inci Lig play off yarı finalinde Bucaspor için ter döken tecrübeli sol kanat oyuncusu, görev verilmesi halinde pazar günkü Denizlispor maçında sarı lacivertli formayı giyecek.

Yeniden Bucaspor'a hizmet edeceği için mutlu olduğunu söyleyen Erkan, "Bucaspor'da toplamda 5 sezon görev yaptım. Burada 2 şampiyonluk yaşadım. Yeniden yuvama dönmek çok güzel. Denizlispor maçıyla formama kavuşacağım. Bu sezon üst sıralar için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. Erkan Taşkıran, 5 yıl top koşturduğu Buca'daı toplam 27 gol atarak takımına önemli katkı sağladı.

HENRİQUE ALARMI

Bucaspor'la Denizlispor müsabakası öncesi Luiz Henrique paniği yaşanıyor. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, sağ arka adalesinde zorlama olan Brezilyalı futbolcunun 1 haftadır idmanlara çıkamadığını açıkladı. Tecrübeli stoperin durumunun belirsiz olduğunu söyleyen Sait Karafırtınalar, genç savunmacı Emrecan Afacanoğlu'na 'Hazır ol' emri verdi. Henrique'den gelecek iyi haberlere kilitlenen teknik ekibin, ters bir durumda savunmanın göbeğinde Emrecan-Gökhan ikilisini oynatması bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi