Basketboldan futbola kadar çok sayıda branşta faaliyet gösteren Aliağaspor Kulübü futbol okulu kapılarını yeni yıldız adaylarına açtı. Yaz dönemi çalışmalarına start veren Aliağaspor Futbol okulunda 114 futbolcu adayı ter dökecek.

Aliağaspor futbol Okulu’nun yeni sezonu ilk gününde aileler minik sporcuları yalnız bırakmadı. Aliağa Belediyesi spor tesislerinde sporcu ve aileleri ile bir araya gelen teknik heyet, ailelere çalışma programları hakkında bilgi verdi. Tanışma ve bilgilendirme etkinliğinde minik sporcuların heyecanı, ailelerin ise mutluluğu gözlerinden okundu.

114 futbolcu adayı ile start verilen çalışmalar Pazartesi ve Çarşamba günleri Aliağaspor tesislerinde yapılacak. 7 futbol eğitmeni nezaretinde eğitim alacak olan futbolcu adayları geleceğin yıldız oyuncuları olabilmek için ter dökecek.


ALİAĞASPOR BAŞKANI UĞUR EREN “SPOR KENTİ ALİAĞA’DAN YENİ YILDIZLAR YETİŞECEK”


Aliağanın sanayi kenti kimliğinin dışında spor kenti olarak anılmaya başlamasının son derece önemli olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Geçmişte Türk futboluna çok değerli oyuncular kazandırdık. Şimdi yeni yıldızları ortaya çıkarmak istiyoruz” dedi.
Başkan Eren, “Faaliyet gösterdiğimiz branşlarda kazandığımız başarılar alt yapılarımıza ve spor okullarımıza olan ilgiyi de arttırdı. Aileler çocuklarını gönül rahatlığı ile Aliağaspor çatısı altında spor eğitimi almaya gönderebiliyor. Konusunda başarılı ve bilgili spor eğitmenlerimiz eşliğinde eğitim alan minik sporcu adaylarımızı gelecekte yeşil-beyazlı forma altında görmek istiyoruz. Sportif alanda kazandığımız başarılar kentimizi sanayi kimliğinin yanında spor kenti kimliğini de kazanmasına sebep olmuştur.” dedi.