Amaçlarının göz korkutmak olmadığını, tam tersine potansiyel adaylara yol göstermek istediklerini belirten Cihangir Marmara, "SGK güncel ve yapılandırma taksitleri, bu ayın elektrik faturası ve serbest kalmak üzere olan futbolculara yapılacak ödemeler için 220 bin TL gerekiyor. Doğuracağı ağır sonuçları düşündüğümüzde bu ödemeleri yapmak çok önemli. Öteleme imkanımızın olduğu borçları da hesaba katarsak acilen 331 bin TL lazım" dedi.

SGK ve Vergi yapılandırmalarının devam ettiğini hatırlatan Cihangir Marmara, Vergi Usul Kanunu'na göre her yöneticinin kendi döneminde doğan borçlardan sorumlu olduğunu dile getirirken şu uyarılarda bulundu:

"Herkes kendi hissesine düşen kısmı ödediği takdirde, hem kulübün yapılandırması bozulmayacak, hem de yöneticiler yapılandırma sayesinde indirimli ödeme yapacak. Ancak yapılandırma bozulursa hem şahsen takibe uğrayacaklar, hem de çok daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacaklar. Hem Altay, hem de kendi açılarından bu konuda hassasiyetle eyleme geçmelerini öneriyoruz."