Turgutluspor'un sezon başı Göztepe'den transfer ettiği bek oyuncusu Ahmet Sağlam'ın performansı göz dolduruyor. Turgutluspor forması ile oynadığı tüm karşılaşmalarda performansı ile beğeni toplayan genç oyuncu, son oynanan Altay karşılaşmasında attığı gol ile takımına 3 puan getirdi.

Karşılaşma öncesi gol atacağını rüyasında gördüğünü ve bunu da takım arkadaşları ile paylaştığını ifade eden Sağlam, "Gol atacağımı rüyamda gördüm ve gerçek oldu. Takım olarak Altay karşılaşmasında çok iyi bir oyun sergiledik ve galibiyeti hak ettik. Benim attığım gol ile galip geldiğimiz için çok mutluyum ancak takımımızda kimin gol attığı önemli değil, önemli olan Turgutluspor'un galip gelmesidir. Taraftarımız bizi çok iyi destekledi bu desteğin sürmesi halinde bizim başaramayacağımız iş yoktur. Altay karşılaşmasında ortaya koyduğumuz futbolu sürdürmemiz halinde çok daha başarılı sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Öte yandan Pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-siyahlılar bu karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Takımda sarı kart cezalısı Nuh ve sakat Murat Karakoç'tan sonra Ömer'inde sakatlandığı ve hafta sonu forma giymesinin zor olduğu açıklandı.
Editör: Haber Merkezi