Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Biz müsabakalarımızı  Manisa'da oynamak istiyoruz ama iki kulüp arasına bir sıkıntı sokmanın anlamı yok" dedi.
Akhisar Belediyesporlu futbolcular, sezon öncesi Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçerken, hastanede açıklama yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Manisaspor ile Akhisar Belediyespor arasında yaşanan stat sorunuyla ilgili, iki takım arasındaki dostluğun zedelenmemesi gerektiğini ifade etti.

Dostluk zedelenmesin
Hamzaoğlu, maçlarını oynamak için ilk tercihlerinin Akhisar olduğunu, ancak şartların buna müsaade etmediğini hatırlatarak, şunları söyledi:
"Biz Manisa'nın takımıyız. Ondan sonraki ilk isteğimiz Manisa. Yani sonuçta hem Manisaspor hem de biz bu ilin takımıyız. Biz Manisa'yı tercih ettik ama son günlerde basından takip ettiğim kadarıyla herhalde stat konusunda bazı problemler yaşanıyor. Biz müsabakalarımızı Manisa'da oynamak istiyoruz ama iki kulüp arasına bir sıkıntı sokmanın anlamı yok. Gider gerekirse İzmir'de veya bir başka yerde maçlarımızı oynarız. Önemli olan dostluk zedelenmesin."

Transfer çalışmaları
Transfer çalışmalarına da değinen Hamzaoğlu, takımın hücum bölgesine yeni transfer düşündüklerini belirterek, "Görüştüğümüz oyuncular var, prensipte anlaştığımız oyuncular var. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içinde onlar da  netleşecek. Bu şekilde transferi kapatmış olacağız. Kampa gidip döndükten sonra başka bir eksiğimiz varsa onları da tamamlayacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi