Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Eskişehirspor maçında çıkan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Maçtaki olaylar nedeniyle 30 bin TL ceza aldıklarını hatırlatan Sepil, maçta olay çıkaranları mahkemeye vereceklerini ve bu parayı onlardan tazmin etmek için mücadele edeceklerini açıkladı.

Olay çıkartan şahısları tespit etmek için yayıncu kuruluşun görüntülerini inceleyeceklerini belirten Sepil, bazen tribünlerde bu tarz olayların yaşandığını, ancak bu olayların gerçek Göztepe taraftarını rahatsız ettiğini söyledi. Yönetim olarak bu olaylara karşı olduklarını belirten Sepil, verilen cezaları da buna yol açan kişilerden tazmin etmeye çalışacaklarını açıkladı.

Sepil sözlerine şöyle devam etti: "Taraftarlarımızın takımlarının yanında yer almasına engel olacak veya kulübümüzü zarara uğratacak kişilerin tespiti ile haklarında hukuki işlemlerin başlatılması konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek. Taraftarımız gerek tribünde gerekse sosyal medyada kötü ve çirkin tezahürat, saha olayları gibi konulara hassasiyetle yaklaşmaktadır. Biz de yönetim olarak gereğini yapacağız."

 
Editör: Haber Merkezi