Genel Energy İcra Kurulu Başkanı olan Sepil'in petrol sektöründeki işleri nedeniyle iyi ilişkiler içinde bulunduğu Rusya, Azerbaycan, Kazakistan ve Özbekistan gibi ülkelerde, teknik heyetin de listesinde yer alan bazı oyuncular için devreye girdi. Başkan Sepil'in Rusya'nın FK Krosnadar takımında forma giyen, bir dönem Denizlispor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor formalarını da giyen golcü Gerard Gohou için görüşmeler yaptığı belirtildi.

Bu sezon kiralık olarak Kazakistan'ın Kairat Almaty takımında oynayan 27 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu Krosnadar'dan isteyen Başkan Sepil'in pazarlığı sürdürdüğü öğrdenildi.

Kulüp CEO'su Barış Güçlü, Göztepe'nin kurumsal yapısı yüzünden transferde zorlanmayacaklarını ifade ederken şunları söyledi:

"Bir çok kulübün yönetimi ve teknik ekibi bile henüz belli değil. Ayrıca futbol piyasasında Göztepe'nin ödemelerini zamanında ve aksatmadan yaptığı biliniyor. Taraftar potonsiyelini de göz önünde bulunduran futbolcular, Göztepe'ye transfer olurken akıllarında soru işareti barındırmıyor."