Teknik direktör Metin Diyadin, Cizrespor müsabakasının geride kaldığını belirterek, "O maçta futbol adına konuşulacak bir şey yok. Artık pazar günü deplasmanda oynayacağımız Düzyurtspor maçına odaklandık. Futbolcularım yaşadıklarını tamamen unuttu. Tek düşüncemiz Trabzon'dan galibiyetle dönüp, Bandırmaspor'un takılmasını beklemek" diye konuştu.

Futbolcularını Düzyurt maçına motive etmekte zorlanmadığını anlatan Diyadin, "Cizre'de yaşananlar elbette üzücü. Ancak bizler profesyoneliz. Geçmişe takılırsak, geleceğimizi tehlikeye atarız. Takımda kimse Cizrespor maçını konuşmuyor" yorumunu yaptı. İkinci Başkan Fatih Dalan da takımı bir an olsun yalnız bırakmadıklarını belirterek, "Kupadan bu şekilde elenmek istemezdik. Bizim önceliğimiz ligde şampiyon olmak" diye konuştu.

SARI TEHLİKE

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Düzyurtspor'la deplasmanda puan mücadelesine çıkacak Göztepe'de sarı kart alarmı verildi. Teknik direktör Metin Diyadin 3'er sarı kartı olan orta saha oyuncuları Ertuğrul ve Samed'in yanı sıra stoper Sabutay ile golcü Timur'a dikkatli olmaları konusunda uyarılardı bulundu. 4 futbolcudan da gereksiz kart görmemeleri isteyen Diyadin, defans oyuncusu Metin Depe dışında eksiklerinin bulunmadığını dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi