Teknik direktör Suat Kaya, aylar sonra ilk kez resmi bir maçta seyircilerinin karşısına çıkacaklarını hatırlatarak, "Sadece 1 taraftarımızın bile yanımızda olması motivasyonumuzu artırır. Oyuncularım ve ben bu haberden sonra büyük coşku yaşadık. 256 Göztepeli'nin desteği ile kazanacağımıza olan inancımız daha da arttı" dedi.

Seyircisiz futbolun keyif vermediğini dile getiren Suat Kaya, "Oyunculuk dönemimde böyle bir uygulama yoktu. Ancak taraftarların da dikkatli olmaları gerekiyor. Futbolu savaş ortamına dönüştürmenin gereği yok. Herkes zarar görüyor" diye konuştu.

İnegölspor maçı hakkında da yorum yapan Suat Kaya, "Rakibimizin önemli silahları var. Raif Demir, önlem almamız gereken bir futbolcu. Sezonun en zor dış saha müsabakasına çıkacağız. 3'te 3 yaparak zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz" ifadesini kullandı.

23 YILLIK HASRET

Göztepe, zirve yarışındaki rakiplerinden İnegölspor'u 23 yıldır mağlup edemiyor. Rakibini son olarak 28 Mart 1991 tarihinde o zamanki ismiyle 2'nci Lig B Klasmanı'nda İzmir'de 2-1 yenen Göztepe, o tarihten sonra oynadığı 6 müsabakayı da kazanamadı. 1991-92'de İnegöl'le 2 maçta da berabere kalan Göztepe, 2004-05'te rakibine evinde 2-0, deplasmanda 4-1 kaybetti. Geçen sezon 2'nci Lig Beyaz Grup'ta buluşan iki takımın maçlarında İnegölspor sahasında Göztepe'yi 1-0'la geçerken, İzmir'deki karşılaşma golsüz sona erdi.

FETHİ İLE GÖKTUĞ'UN AY YILDIZ MUTLULUĞU


Göztepe'nin genç futbolcuları stoper Fethi Özer ile kaleci Göktuğ Bakırbaş, U-19 Milli Takımı'na davet edildi. Ay yıldızlı ekibimizin 16 Eylül 2014 tarihinde Moldova ile deplasmanda oynayacağı özel maçın aday kadrosuna çağrılan iki oyuncu sarı-kırmızılıların gurur kaynağı oldu. Fethi, şu ana dek çeşitli yaş gruplarında 19 kez milli formayı giyerken, Göktuğ da 18 defa milli takımlara çağrıldı.
Editör: Haber Merkezi