Yaşar Holding ve yöneticiler dışında kimsenin kulübe destek olmadığını belirten Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, "Başkanımız görevi bırakmakta kararlıydı. O dönemde yönetimde istikrar sağlanması ve mali disiplinin devamı için yanımızda olduklarını açıklayanlar kulübe 1 kuruş destek vermedi. Ne belediye, ne dernekler, ne de camianın ileri gelenlerinden katkı görmedik" dedi.

Antalyaspor'la oynadığı sezonun ilk karşılaşmasına 2'nci Başkan Azat Yeşil'in inşaat firması İZKA'nın forma reklamıyla sahaya çıkan Karşıyaka'nın, pazar günü deplasmanda oynanacak Elazığspor maçına da aynı göğüs reklamıyla çıkacağı, Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor müsabakalarında ise yine yönetimde yer alan müteahhit Ayhan Gültekin'in reklam vereceği öğrenildi. Karşıyaka'da ekmek yiyen birçok şirket ve işadamı olduğunu ifade eden Korhan Yetiş, "Bir maçlık forma reklamımız 25 bin TL. Sadece Karşıyaka'daki müteahhitlerin çorbada tuzu olsa, kapı kapı gezmek zorunda kalmayız" diye konuşu.

MEHMET YİĞİT FORMAYA YAKIN

Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, Elazığspor deplasmanı öncesi stoper Mehmet Yiğit'e, "Hazır ol" emri verdi. Antalyaspor'a karşı bu mevkide görev yapan Shukurov'un Azerbaycan Milli Takımı'ndan yorgun döndüğü için yedek soyunması beklenirken, bileğinde ödem oluşan diğer stoper Ramazan Sal'ın durumunun belirsiz olduğu kaydedildi. Üst adalesindeki ağrıları nedeniyle ilk hafta kadroda yer almayan Mehmet Yiğit'in tamamen iyileştiği ve göreve hazır olduğu bildirildi. Ayak bileğinden sakatlanan Ofoedu'nun yerine ise Mehmet Sıddık'ın şans bulması bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi