Yeşil kırmızılı camia, 1912 Karşıyaka Derneği'nin Mavi Balık Restoran'da düzenlediği gecede bir araya geldi. Organizasyona Divan Kurulu Başkanı Sadri İşçimenler, Başkan Fatih Diniz, yöneticiler ve Yusuf Şimşek katıldı. Pınar Karşıyaka Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Genel Menajer Selim Çınar, Pınar Karşıyaka'nın basketbolda 27 yıl sonra kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı salona getirince alkış tufanı koptu.

Yeşil kırmızılıların 1987'de hem futbol hem basketbolda şampiyon olduğu dönemde başkanlık görevini yürüten İbrahim Koç ve 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Sait Gürsoy, gecede Büyükkarcı ile Çınar'a plaket verdi.

Uzun süre alkışlanan Yusuf Şimşek, yeşil kırmızılı camianın büyüklüğünü yeniden gördüğünü söyledi, "Basketbolda kazanılan kupalar futbolcularım için de kamçılayıcı oldu. Ben geçen yıldan beri gönülden Karşıyakalı'yım. Bize destek verenleri utandırmayacağız. Başarılı olacağız" dedi.

YİNE HÜKMEN ŞOKU

BU sezon yeni yapılanmaya giden Karşıyaka U-21 takımı, hükmen mağlubiyetle sarsıldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Karşıyaka'ya 5 Ekim'deki Orduspor deplasmanında cezalı futbolcu oynatıldığı için hükmen mağlubiyet cezası verdi. Mücadeleyi 2-0 kaybeden yeşil kırmızılılar, 3-0 mağlup sayıldı. Cezalı olduğu halde esame listesine alınan futbolcu Ali Özer 4 maç, cezaya uyulmama eylemine iştirak eden Menajer Ceylan Çiğlı, 60 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Karşıyaka, daha önce de 2009-10 sezonunda U-18 Ligi'nde Bucaspor'a hükmen yenilmişti.
Editör: Haber Merkezi