FB Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nden çıktı. Aziz Yıldırım, çıkışta, cezaevi önünde bekleyen taraftarlarla selamladı.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Metris Cezaevi'nden ayrıldı. Yıldırım, cezaevinden çıkar çıkmaz taraftarları selamladı. 10 yaşlarında bir çocuk Aziz Yıldırım'ı yanaklarından öptü. Bir süre sonra cipine binen Yıldırım taraftarların yogun tezahüratleri üzerinde cipinden yeniden çıktı ve taraftarları selamlamaya başladı. Yıldırım'ın içinde bulunduğu cipin önü kesildi. Taraftarlar cep telefonlarıyla Yıldırım'ı görüntülemek için birbirleriyle yarışıyor. Yıldırım taraftarları el salllayarak elini tutarak selamlıyor.Yıldırım bir taraftardan aldığı Fenerbahçe atkısını boynuna taktı.

EVİNE GİTTİ

Tahliye edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım evine ulaştı. Metris Cezaevi'nden çıktıktan sonra Kanlıca'daki evine giden Aziz Yıldırım'ın aracı 16.45 gibi evine giriş yaptı. Araç evin bahçesine girdikten sonra korumalar demir kapıyı kapattı. Dışarıda az sayıda taraftar sloganlarla Aziz Yıldırım'a desteği sürdürdü.

İLK ZİYARETÇİSİ RIDVAN DİLMEN OLDU


Aziz Yıldırım'ı ziyarete gelen ilk isim Rıdvan Dilmen oldu. Spor yorumcusu Dilmen, Aziz Yıldırım'ın evine giderek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi