Bayram tatilinin bitmesiyle, Marmara Bölgesi’nin güneyi ve Ege Bölgesi’nden İstanbul ve çevresine hareket eden araçlar otoyolu doldurdu. Özellikle Osmangazi Köprüsü’ne olan yolculuklarda Bursa ve Yalova güzergahlarında büyük bir yoğunluk yaşandı. Gemlik-Orhangazi bölgesinde araç kuyruğu oluştuğu bildirildi.

Tatil boyunca köprü, otoyol, ve kara yollarında herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için trafik tedbirleri arttırılmıştı. Trafik ekipleri, sürücülere dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

43 İLİN KİLİT KAVŞAĞI BELİRLENDİ

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde trafikte yoğunluk arttı. 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’de araçlar trafik kuyruğu oluşturdu. Araç yoğunluğunun bulunduğu “kilit kavşak” dron ile havadan görüntülendi. Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafik yoğunluğu artarken, Kırıkkale- Kayseri D765 karayolunda ise trafik akıcı şeklide ilerliyor.

BOLU GEÇİŞİNDE TRAFİK DURDU

Türkiye’nin en önemli geçiş noktası TEM Otoyolu’nun ve D100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüşüyle, dün gece saatlerinde trafik durma noktasına geldi. Ağır taşıtların geçişine izin verilmemesi sebebiyle dönüş yolunda bu sabah trafik akıcı ve rahat hale geldi.

Konu Meclis'te | İzmir'de '90 Dakika' tartışması Konu Meclis'te | İzmir'de '90 Dakika' tartışması

Trafik ekipleri, yoğunluğun fazla olduğu bölgelerde çalışma saatlerini arttırıyor. Trafik yoğunluğunun gece saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

Editör: Haber Ekspres