Kulüpler Birliği tarafından atılan adımlarla 18 Temmuz tarihli olarak açıklanan seçimlerin erkene çekilmesi için imzalar toplanmaya devam ediyor.  Son olarak Mustafa Denizli’nin de imza vermesiyle beraber sayı 136 olmuştu. İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağanüstü Genel Kurul’a gitmesi için gerekli imza sayısını aştıklarını duyurdu. Saral, yapılan hamlenin 18 Temmuz'dan önce seçim yapılması için önemli bir adım olduğunu belirtti.

İMZA SAYISI HEDEFİNİN ÜZERİNE ÇIKILDI

Bayram Saral, yaptığı açıklamada, "TFF'nin 18 Temmuz'dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Bu sayı yakında 150-200'ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık" dedi. Yapılan bu hamlenin önümüzdeki süreçte seçim için gerekli adımların atılması için bir fırsat oluşturduğunu vurguladı.

Alanyaspor Enes’e kancayı taktı | Son maçta canlı izlediler Alanyaspor Enes’e kancayı taktı | Son maçta canlı izlediler

İYİ NİYETLİ BİR TFF VE BAŞKANI TALEBİ

Saral, ayrıca, "İyi niyetli bir TFF ve başkanı, isterse bu seçimi Haziran ayının ilk haftasına yetiştirir" şeklinde konuştu. Bu ifadelerle, TFF yönetiminin seçim sürecini hızlandırması ve taraflar arasındaki belirsizliği sona erdirerek futbol camiasında istikrarın sağlanmasının önemine dikkat çekti.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL BEKLENTİSİ

İmza sayısının hedeflenenden daha fazla olmasıyla birlikte, Türk futbolunda önemli bir dönemeç olan olağanüstü genel kurulun gerçekleşme olasılığı daha da artmış durumda. Tarafların bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği ve seçim tarihinin belirlenmesi beklenen gelişmeler arasında.

Editör: Egemen Sayın