Kendi tarzını ve imzasını her eserinde hissettiren Doğanay, müzik yolculuğuna yeni bir soluk getirme arayışında. Son zamanlarda yapmış olduğu açıklamalar ve yaptığı ziyaretlerle gündeme gelen sanatçı, Jamaika kaçamağıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Safiye Doğanay, müziğindeki özgünlüğü ve başarısını korumak için sürekli yenilenme ve gelişme arayışında olduğunu dile getiriyor. Kendi eserlerini yazıp besteleyen bir sanatçı olarak, müziğin evrenselliğine inanıyor ve farklı kültürlerden esinlenerek yeni projeler üzerinde çalışıyor.

Jamaika'ya yaptığı seyahat sırasında Bob Marley'in evini ziyaret etmek de bu arayışın bir parçası olarak öne çıkıyor. Marley'in etkileyici müziğinden ve hayatından esinlenen Doğanay, Türk sanat müziğini genç kuşaklara sevdirebilmek için farklı ses ve ritimleri bir araya getirme fikrini denemek istediğini belirtiyor.

Arzu Doğan'dan Nihat Doğan ile ilgili çarpıcı açıklamalar! Arzu Doğan'dan Nihat Doğan ile ilgili çarpıcı açıklamalar!

Amerika'da başlayan yaz tatili, sanatçının müzikal keşiflerine ve sahne çalışmalarına devam etme isteğini de ortaya koyuyor. Safiye Doğanay, müzik kariyerindeki başarılı adımlarını yaz aylarında da sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: BÜLTEN