Bu yılın listesi de merakla beklenenler arasındaydı ve sonunda açıklandı. Türkiye'den üç ünlü isim de bu prestijli listede yer almayı başardı.

Listenin ilk sırasında, Show TV'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Doğa karakterini canlandıran oyuncu Sıla Türkoğlu yer aldı. Türkoğlu, 33. sıradan listeye giriş yaparak dikkatleri üzerine çekti.
 Sila Turkoglu

Diğer Türk temsilcilerden biri ise Türk televizyon dünyasının genç ve başarılı isimlerinden Hande Erçel oldu. Erçel, listenin 53. sırasından kendine yer buldu.
Handeercel 1

Üçüncü Türk temsilci ise 'Safir' dizisindeki Feraye karakteriyle tanınan oyuncu Özge Yağız oldu. Yağız, listenin 43. sırasından listeye giriş yaparak Türkiye'nin adını bir kez daha uluslararası arenada duyurdu.
Ozge Yagiz 1

Listenin ilk sıralarında ise dünya çapında tanınan isimler yer aldı:

  1. Jasmine Tookes: Kaliforniya, Huntington Beach doğumlu olan Jasmine Tookes, 15 yaşında keşfedilerek model olarak kariyerine başladı ve büyük markaların kampanyalarında yer aldı.
    47 Facts About Jasmine Tookes 1690034537

  2. Nancy Jewel McDonie: Kore asıllı Amerikalı olan Nancy, Momoland grubunun eski üyelerinden biridir ve aynı zamanda şarkıcı, oyuncu ve sunucu olarak da tanınır.
    Nancy 2024 04 01 18 27 09

  3. Lisa: Taylandlı rapçi, şarkıcı ve dansçı Lisa, BLACKPINK grubunun üyelerindendir ve grup içindeki lider rapçi ve ana dansçıdır.
    Liiiisaaaa 1674733727

  4. Dasha Taran: Ukraynalı sosyal medya fenomeni ve model olan Dasha Taran, genç yaşına rağmen milyonlarca takipçiye sahip popüler bir Instagram kullanıcısıdır.
    89224321577 Dasha2

  5. Sitala: K-pop grubunun üyelerinden olan Sitala, genç yaşına rağmen müzik endüstrisinde adını duyurmuş bir isimdir.
    Sitala

    Bahçeli'nin favori sanatçısı Hande Mehan kimdir? Bahçeli'nin favori sanatçısı Hande Mehan kimdir?
Editör: Ferhat Yiğit Adıgüzel