28 Nisan’da Fulton’un evinde yaşanan olay, anne-oğul arasındaki sözlü tartışmanın fiziksel bir çatışmaya dönüşmesiyle sonuçlandı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, Fulton’u hastaneye götürmek istedi ancak, Nicolas Cage’in eski eşi bu teklifi reddetti. Daily Mail’e göre, polis ekipleri olay yerine vardığında Weston’un evden ayrıldığını tespit etti ve olayın ağır bir suç olup olmadığına karar vermek üzere soruşturma başlattı.

Ünlü oyuncu Arda Kural'ın son hali görenleri şok etti! Ünlü oyuncu Arda Kural'ın son hali görenleri şok etti!

Fulton, oğlunun duygusal sorunlar yaşadığını ve bu nedenle tartışmanın yaşandığını ifade etti. Ayrıca, yaşananların mahremiyetini korumak istediğini belirtti. Fulton’un yüzünde görülen morluklar, olayın ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Ekran Görüntüsü 2024 05 06 110933

Daha önce de benzer olaylar yaşanmıştı

Weston Cage, daha önce de hukuki sorunlarla karşı karşıya kalmıştı. Ayrı yaşadığı eşi Hila Arounian’a karşı 100.000 dolarlık bir dava açmış ve ikiz kızlarını göremediği için yasaklama emri çıkarmaya çalıştığı biliniyor. 2017 yılında trafik kazasına karışan ve alkollü olduğu tespit edilen Weston, ya hapis cezası ya da kamu hizmetinde bulunma ve alkol tedavisi programına katılma seçeneklerinden birine mahkum edilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi