Sevilen dizi Deniz Yıldızı yine kanal değiştiriyor. Fox TV'de yayın hayatına başlayan ve çok sayıda oyuncu değişimine neden olan dizi Star TV'ye geçmişti. 1200 küsür bölümdür yayınlanan dizi şimdi de Show TV'ye transfer oluyor. Sevilen dizinin önümüzdeki sezon Show TV'de yayınlanacağı bildirildi.

Show tv sevilen dizi Deniz Yıldızı ile nasıl bir reyting yakalayacağı ise merak konusu. Star tv ekranlarında yayınlanan Deniz Yıldızı dizisi önümüzdeki sezon sürpriz bir kanala trasfer olarak artık Show tv ekranlarında yayınlanancak.

Sevilen Ankara dizisi Deniz Yıldızı Show tv kanalını nasıl etkileyeceği ise önümüzdeki sezon belli olacak. Sezonun bitmeye yaklaştığı şu günlerde yazlık ekranın ve önümüzdeki sezonun düzenlemeleri de yapılmaya başladı.

Bu düzenlemelerden birisini de Show TV gerçekleştirdi. Show TV Star'da yayınlanan Deniz Yıldızı'nı ve Kanaltürk ekranlarında yayınlanan İkinci Sayfa adlı sabah kuşağı programını transfer etti.

Geçtiğimiz sezonun başında FOX'tan Star'a geçen ve 1200 küsür bölümdür ekrana gelen Deniz Yıldızı'nın Eylül ayındaki sezonu Show TV'de başlayacak. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in hazırlayıp sunduğu İkinci Sayfa programı da artık Show TV ekranlarında olacak.

Her iki yapım için yine transfer haberleri çıkmış ancak gerçekleşmemişti. Bu sefer Show TV çabuk davranarak işi bitirdi. ”Bu transferler kanalı nasıl etkileyecek?” sorusunun cevabını yakın zamanda göreceğiz.