Günümüzde ilk dişini çıkaran bebekler için aileleri tarafından diş buğdayı partisi yapılır. Bu parti hem bebekler hem de ebeveynler için mükemmel birer anıya dönüşür. Siz de bebeğinizin ilk diş çıkardığı bu günleri sevdikleriniz ile paylaşmak istiyorsanız diş buğdayı partisi verebilir ve bu anı ölümsüzleştirebilirsiniz.

İlk bebeğine sahip olan ve bu partide ne gibi hazırlıklar yapacağını bilmeyen anneler, genel olarak endişelenir ve panik olur. Diş buğdayı partisinde ilk olarak yapılacak iş konsept olarak bir tema seçmek ve diş figürü kullanmaktır. Bebeğinizin cinsiyetine göre seçeceğiniz ürünlerin rengine karar vermelisiniz. Kızınız için pembe rengini tercih ederken oğlunuz için de maviyi kullanabilirisiniz.

Diş Buğdayı için Gereken Unsurlar

Bebeğinizin ilk diş çıkarmasında vereceğiniz diş buğdayı partisinde kullanılacak olan ürünlerin birbiri ile uyumlu olması için profesyonel kişiler ile çalışmalısınız. Birbirinden farklı renkleri bir araya getirerek göz yormak yerine tüm ürünleri toptan alarak genel uyumu yakalayabilirsiniz. Masa örtüsünden kullanacağınız çatal kaşığa kadar tüm ürünleri aynı renkte alarak bebeğinize mükemmel bir anı bırakabilirsiniz.

Tek Tıkla Kapınızda!

Diş buğdayı partisi için ihtiyacınız olan her şeyi http://www.partisepeti.com/dis-bugdayi-kutlamasi adresinden bulabilir ve en uygun fiyatlar ile adresinize kadar getirebilirsiniz. Ürünlerinizin en kısa sürede adresinizde olacağından emin olabilirsiniz. Kendi ellerinizle ile hazırlayacağınız pastaları, kekleri ve içecekleri kusursuz bir şekilde sunmak için Parti Sepeti’ni kullanabilirsiniz.