Temizlikte bir dünya zirvesi bir firma olan ersağ sizleri bünyesinde görmekten onur duyar. Sevgili Ev Hanımları, Memur arkadaşlar, emekli ya da siz sevili öğrenci arkadaşlarımız herkes evden veya işyerinden internet ortamında para kazanmak ve kendi bütçenize veya aile bütçenize ek bir gelir kazanmak istemez misiniz? Ve bu kazancı sağlarken hiçbir şekilde sermaye arayışı içerisine girmeden Sıfır sermaye ile hiçbir risk altına girmeden kendi paranızı kendiniz kazanabilir ve kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.

     Dünyaca ünlü bir Türk markası olan ersağ üyeliği yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise üyelik açısından nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini kısaca bir anlatalım. İnternet adreslerimizde bunu sağlayabilirsiniz. Formda yer alan T.C kimlik bilgisi sorgulama kısmına T.C kimlik bilgilerinizi yazmanız gerekmektedir. Firmamız devlete olan yasal hakları nedeniyle fatura kesiyor ve yaptığınız alışverişlerin fatura dâhilinde yapıldığı için bu bilgiyi vermek zorunluluğu bulunmaktadır. Yaptığınız alışverişler zaman içerisinde kademe atlatıp atladığınız oranda ücrete tabi tutulacaksınız. Ersağ üyelik için sizlerden kesinlikle ücret alınmıyor. Bu konuda emin olabilirsiniz kalite ve güven esaslı bir firma olduğumuz için yine üyelik iptali durumunda sizden hiçbir ücret talep edilmeyecektir.

     Üretmiş olduğumuz her ürün doğal ve organiktir. İçerisinde sağlığa zararlı olan herhangi bir katkı maddesi bulunmayan ürünlerimiz sizin ve sevdiklerinizin sağlığını korumaktadır. Doğada kaybolmayan ve doğa ve insan sağlığı açısından oldukça tehlikeli bir kimyasal madde olan fosfat ürettiğimiz ürünlerin bir tanesinde bile bulunmamaktadır. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı bizim için üstü örtülemez bir önem taşımakta ve bunun için çok büyük bir titizlik içerisinde üretmekleyiz. Üye olmak için internet sitemizin sağ üst köşesinde bulunan ersağ üye ol kısmına tıklayarak gereken bilgileri vermeniz dâhilinde sizlerde ersağ ailesinin bir ferdi olabilirsiniz. Aradığınız ve sipariş etmek istediğiniz her ürünü, Kozmetik ürünleri, ev temizlik malzemelerini, gıda takviyelerini ve daha birçok ürünü bulabilirsiniz. Üretmiş olduğumuz her ürün sağlık bakanlığının onayını almış bulunmaktadır. Sizlerde üretmiş olduğumuz ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ersaguyeolun.com'a bir göz atabilirsiniz.