Dünya modasının öncü çizgilerini modellerine taşıyan ünlü markalar, özel tasarımlarıyla hanımların şıklığı ve zarafetiyle her zaman bir adım önde olmasını sağlıyor. Son yıllarda değişen ve yenilenen ürün yelpazesiyle ferace modelleri özellikle genç kızların en çok ilgi gösterdiği kıyafetlerin başında geliyor. Adeta gelenekten gelece köprü kuran ferace modelleri, düz ve siyah geleneksel modellerden modanın yeni trend renk ve desenleriyle harmanlandığı yeni modellerine çoktan geçti. Her tarza ve zevke hitap eden ferace modelleri, spor modelleri sevenler için kot kumaşından abiye elbiselere uygun Medine ipeği kumaşına kadar onlarca farklı seçeneği bir arada sunuyor sizlere. Taş süslemeleri, fermuar işlemeleri, geleneksel motif ve nakışlar, parlak taş süslemeler ve dore süslemeleri farklı trendleri de ürünlerine taşıyan ünlü markalar, yarasa kol, abaya ve klasik kesimleriyle de tesettür giyim modasının öncüsü olmaya devam ediyorlar.

Tesettür Giyim ürünlerini incelemek için http://www.modanisa.com/tesettur-giyim/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Klasik siyah feracelerin yerini ise bej, ekru, fuşya, saks, mint yeşili, somon, turkuaz gibi dünya modasının öncü renkleri aldı. İkili renk uyumları ayrı bir hava katıyor feracelere. Renkli düğme süslemeleri de farklı bir tarz oluşturuyor.Hem günlük yaşamın hem de özel günlerin vazgeçilmezi olmaya başladılar çoktan. Günlük kullanım için seçeceğiniz ve belli tarz oluşturacağınız feraceleri 80-120 TL aralığında alabilirsiniz. Abiye ferace modelleri biraz daha pahalı. Hele ki özel taşlarla süslenmiş, belli motiflerin el işlemesi olan modellerin fiyatı da 250-500 TL aralığında değişiyor. Sezon sonu %70’e varan indirimleri kaçırmayın. Beğendiğiniz ancak çok pahalı gelen ferace modellerini çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Tüm bu ferace modellerini ve tesettür giyime dair tüm yenilikleri, tesettür giyimde modanın öncüsü olan ve "Çok çeşit çok moda" mottosuyla yola çıkan Modanisa’da bulabilirsiniz.

En güzel dış giyim modellerinin klasik, modern ve elegant tüm ürünlerini ve profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan kıyafet kombinelerini sizlere sunan Modanisa koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesiyle çalışmaya devam ediyor. 95 TL üstü alışverişlerinizde ücretsiz kargo, ürünün 24 saat içinde kargoya verilmesi, yurtdışı kargo gönderimi, kredi kartına taksit, kapıda ödeme gibi üstün hizmet anlayışıyla sadece Türkiye’de değil tüm dünyada muhafazakar giyimin öncüsü olmaya devam ediyor. Tüm dünyada 2 milyon kadına ulaşan Modanisa, 2015 tesettür giyimine dair her şeyi bulabileceğiniz en güvenilir adresiniz.