İzmir'de felç geçiren ve o günden bu yana tedavi gören usta oyuncu Halit Akçatepe'den iyi haber geldi. Hababam Sınıfı'ndaki Güdük rolüyle gönüllere taht kuran usta oyuncunun durumunun yavaş yavaş iyiye gittiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Akçatepe'nin doktoru, oyuncunun ufak adımlar atabildiğini bir kaç ay daha çalışma ile tamamen hareket edebilecek duruma geleceğini söyledi.

3 ay önce İzmir’de felç geçiren ve bir süre yoğun bakımda kalan usta oyuncu şu anda İstanbul’da fizyoterapi tedavisi görüyor. Sevenlerini üzen Akçatepe yavaş yavaş sağlığına kavuşuyor.

Kanal D habere konuşan Akçatepe’nin Fizyoterapisti Gürkan Akkuzu usta oyuncunun sağlığı hakkında bilgi verdi. Akkuzu, yaptığı açıklamada usta oyuncunun elini oynatığını, dik durduğunu,ufak adımlar atabildiğini ve gülümsediğini belirtti.


"TEKRAR YÜRÜMESİ MÜMKÜN DEĞİL"


Akkuzu, "Geçirdiği beyin kanamasının ardında bir süre yoğun bakımda kalan usta oyuncu Halit Akçatepe, bize geldiğinde konuşma ve hareket kabiliyetini yitirmiş durumdaydı. Vücudunun sağ tarafında inme söz konusuydu. Literatüre göre bu durumdaki bir hastanın tekrar yürümesi mümkün değil.

Ancak sürdürmekte olduğumuz tedavi ile artık adım atabiliyor ve konuşabiliyor. Bir kaç ay daha çalışarak tamamen bağımsız hareket edebilir duruma geleceğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.