Kardeş Payı sevenler heyecanla dizinin başlamasını beklerken, sevilen dizinin Facebook sayfasından yeni bölümlerin ne zaman başlayacağına dair bir açıklama geldi. Facebook hesabından yapılan açıklamada dizinin yeni bölümlerinin 2015 Ocak'ta başlayacağı bildirildi. Anlayacağınız Kardeş Payı'nın yeni bölümleri için biraz daha beklemek gerekecek.

SEZON FİNALİNDE BUNLAR OLMUŞTU

Dünyaya barış ve mutluluk getireceğine inandıkları borla çalışan araba icat eden kardeşlere Yiğit'in bir sürprizi vardı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı'na Twitter üzerinden ulaşan Yiğit, Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye gelip Metin ve Ali kardeşlerle görüşmesini sağlamıştı. Metin Ali kardeşler, Cumhurbaşkanı'nı biraz zorlasa da cumhurbaşkanından desteği almışlardı.

Motorun çalışmasını istemeyen karanlık güçler ise devreye girmiş ve motorla ilgili kim varsa hepsinin öldürülmesi emrini vermişti. Fakat Yiğit'in babası olaya el atmış ve bu olanlara dur demek amacıyla motorda emeği geçen herkesi mahalleden uzaklaştırmıştı.

Sezonun son bölümüne kardeşlerin aşkları da damga vurmuştu. Metin, Eda'ya aşkını muhteşem bir sahneyle itiraf etmişti. Feyyza ise Deniz'in kendisine aşık olduğunu öğrenmiş büyük bir mutluluk yaşıyordu. Ali de boş durmamıştı. Boşandığı eşine aşık olan Ali sonunda Şükriye'ye olan aşkını itiraf etmişti.