Medcezir 43. bölüm, Medcezir 43. bölüm star tv, medcezir son bölüm izle, medcezir cuma günü bölüm izle. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Medcezir dün akşam saat 20.30'da hayranlarıyla buluştu. Medcezir'de Mira ve Yaman'ın arası bir türlü düzelmiyor. Yaman gururuna yenilip Mira'yla arayı düzeltemiyor. Mira ise Yaman'ın etrafında dolaşan Elif'i kıskanıyor. Mira ile Orkun'un ise bir planı var.

Mert babası için bir parti düzenliyor. Partiye Elif de katılıyor. Elif'in orada olması hem Mira hem de Yaman arasında bir krize neden oluyor.

Sude, Asım’ın hapiste olması nedeniyle şirkette kendine bir şans bulur ve Sedef yeniden karşı karşıya gelirler. Sude bu sefer ne pahasına olursa olsun kazanmayı kafaya takmıştır ve yardım almak için kimsenin tahmin etmediği birinin yanına gider.

Geçmişteki olayları tekrar gözden geçiren Yaman, şüphe duyduğu şeyleri Kenan’a anlatır. İkisinin tekrar bir araya gelmesiyle beraber Koperler, Nadir’in tekrar radarına girer.

Mert babasına kırgındır ve bunu Eylül ’e odaklanarak unutmaya çalışmaktadır. Deniz’le yaşadıkları ise Selim’in peşini bırakmaz. Baba ve oğul ilk kez karşı karşıya geldiklerinde Mert hayal kırıklıklarının acısını Selim’den çıkartır. Ortaya çıkan beklenmedik bir mektup ikisinin de duygularının ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Yaman’ın kendisinden uzaklaştığını hisseden Mira ise giderek daha da hırçınlaşmaya başlar. Duygularına yenilen Mira doğru kararlar alamaz ve Orkun bu durumdan faydalanır. Ancak Yaman artık gurur yapmaktan vazgeçer ve Mira ile konuşmaya karar verir.

Medcezir'in 43. bölümünde Mira kendi kendiyle yüzleşir ve şu cümleyi kurar: "Ya ben hala çok aptalım, ya da çok iyi rol yapıyorum." Yaman, Mira'ya, "Sen niye böyle yapıyorsun Mira, niye işler istediğin gibi gitmediğinde başka birine dönüşüyorsun?" diye bağırınca Mira da ona, "İçimdeki karanlık tarafı bastıramıyorum, elimde değil!" diye cevap verir.

43. bölümde yaşanacak eb önemli gelişme ise görüntülü sohbet esnasında Yaman'ın kendi gözleriyle Mira'yı, Orkun ile beraber görmesi olacak. 

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu? Sinan’ın cinayete kurban gitmesinin ardından sonu gelmeyen bir dizi şansız olayın başkahramanlarına dönüşen Sude ve Asım bunun önüne geçmek için yollar aramışlardı. Mira annesinin arkasından gözyaşı dökmeye hala devam etmektedir, kimseye bunu hissettirmemeye çalışır çünkü Mert, Selim ile kavuşmalarının mutluluğunu yaşamaktadır. Aralarında yaşananlara rağmen Mira’ya desteğini hiç çekmeyen Yaman, hiç şahit olamaması gereken bir diyaloğa kulak misafiri olur. Sinan’ın aniden öldürülmesinin ardındaki sır perdesini çözmeye çalışan Selim’in yolu birden bire deniz ile kesişir. Mert, babasını şaşırtmak için onlara evlilik yıldönümlerinde unutulmayacak bir organizasyon düzenler. Yaman’ın şüpheleri ailesinin yok olmasında payı olan kişinin çok yakından tanıdığı birisi olduğu yönündendir. Kendini tehlikeye atacağını bile bile olayların üstüne gitmeye karar verir. Mira da Yaman’a destek verir.


MEDCEZİR'İN 43. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ