Tüm Türkiye'yi soğuk hava dalgasının esir aldığı bugünlerde güneyde kıskandıracak bir güneş ve 15-16 derece sıcaklık var. Antalya Olimpos'ta birçok işletme faaliyette ve açıkken kapalı olanlarda 2016 yaz sezonu için hazırlıklarını tüm hızla sürdürüyor. Olympos Butik Otel her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz gelmeden tüm eksiklerini gidermek ve otelin bakımlarını yapmak ayrıca ek hizmetler için alt yapı oluşturmak için şimdiden çalışmalarına başladı. Bahar ayları yaklaşırken bu yıl çok renkli kampanyalar düzenleyecek olan Olympos Butik Otel  özellikle nisan - mayıs aylarında üniversite öğrenci gruplarını içeren çok indirimli fiyatlar sunuyor. 

Olympos Butik Otel'den Gruplara Ekstra İndirimler

Olympos özellikle bahar ve eylül aylarında üniversite öğrencilerinin akınına uğrayan bir turizm beldesi. Gerek yapısı, gerek doğal güzellikleri ile genç keşifçilerin hayallerini süsleyen Olimpos'u cazibe merkezi yapan asıl konulardan biriside uygun fiyatları. Farklı turizm merkezleri ile karşılaştırıldığında birçok turizm beldesinin neredeyse  yarı fiyatına Olympos'ta tatil yapmak mümkün. Üniversite öğrenci gruplarının bu talepleri doğrultusunda Olympos Butik Otel'de gruplar için ekstra indirimli kampanyalar düzenliyor. Mart, nisan ve mayıs aylarını kapsayan bu kampayalarda zaten uygun olan normal fiyatlarında aşağısında fiyatlarla Olimpos'ta konaklamak mümkün. Eğer sizde bu tarz bir organizasyon düşünüyorsanız Olympos Butik Otel iletişim kurabilir fiyatlar ve koşullar hakkında detayları konuşabilirsiniz. 

Cennetin Adı : Olimpos 

Olimpos bilenlerin aşık olduğu, bilmeyenlerin ise ismini sıkça duyduğu değişik bir yerdir. Daha önce gittiğiniz hiçbir turizm beldesine benzemez. Kendine özgü ağaç evleri, doğal yapısı, yeşil ve mavinin envayi tonu, adım başı karşınıza çıkan Likya dönemine ait tarihi eserler ve tarihi dokusu, çevresinde günübirlik gidilebilen çok sayıda farklı güzelliği barındıran özel bir yerdir. Kısaca Olimpos sıkılmaya vakit bulunamayan bir beldedir. İsteyene doğal güzellikler sunar, isteyene tarihi bir nirvana yaşatır, eğlenmek isteyenler için günün ilk ışıklarına kadar eğlence sürerken sakinlik isteyenlere huzur verir. Tüm bu anlattıklarımız ve daha fazlasını Olimpos'ta bulabilirsiniz. 

Bahar gelmeden hazırlıklarınızı yapın çünkü fiyatları duyduğunuzda baharın gelmesini beklemeyebilirsiniz. Olimpos sizlere çok uygun fiyatlarla hayatınız boyunca aklınızdan çıkmayacak güzelliklere şahit olabilme imkanı veriyor. Olympos Butik Otel ise tüm bunlar için sadece aracı oluyor. Geniş ferah oda yapısı, nar ve portakal ağaçları içindeki kamelyaları, hamakları, açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri ile bedavadan biraz pahalıya tatil yapmanız mümkün...

Editör: Haber Merkezi